Behandlinger

Kosmetisk akupunktur

Med kosmetisk akupunktur øges blodcirkulationen lokalt hvor nålen sættes i med op til 400%

Når blodcirkulationen øges, vil der strømme en masse næring i form af kollagen, elastin og ny ilt til området, hvilket forsinker ældningsprocessen

Bindevævet forstærkes, rynker/linjer mindskes, forstørrede porer mindskes og poser under øjnene kan mindskes grundet den øgede blodcirkulation.

Som en ekstra bonus får huden mere glød.

Det tager mellem 3-5 behandlinger (op til 10 ved meget dybe furer) før du er færdigbehandlet, og det holder i 3-6 mdr. hvorefter du blot skal have en enkelt opfølgning. Således er det et meget billigere, mere langtidsholdbart og naturligt alternativ til botox og filler.

Har du fået botox eller filler skal du vente 14 dage med at få kosmetisk akupunktur.

OBS! De første tre behandlinger skal gerne være inden for 14 dage for at få et boost fra starten og dermed den optimale effekt.

Akupunktur

Akupunktur mod kvalme, fx graviditetsbetinget

Akupunktur mod smerter og muskelspændinger i forbindelse med fysioterapi eller massage

Døjer du med kvalme, kan akupunktur være løsningen. Der er som regel effekt med det samme. Når du kommer første gang, aftaler vi videre forløb. Hos Gistrup KST Fysioterapi bruger vi ofte akupunktur i forbindelse med en fysioterapi- eller massagebehandling.

Fysioterapi

Lænderyg

Nakke og hovedpine

Knæ og hofter

Skulder

Når du kommer til fysioterapi hos Gistrup KST Fysioterapi starter vi altid første konsultation med en samtale og en grundig undersøgelse, så vi finder den rette behandling til dig.

Biodynamisk kranio-sakral terapi

Urolig nattesøvn

Maveproblemer/kolik

Spændinger og smerter hos baby

Smerter efter piskesmæld

Stress og angst

 

Mange symptomer kan afhjælpes med fysioterapi og træning. Hos personer med et overbelastet centralnervesystem er behandling med kranio-sakral terapi dog ofte den bedste hjælp.

Biodynamisk kranio-sakral terapi er en meget blid behandlingsform, som arbejder med hele din krop.

 

Når du kommer til kranio-sakral terapi behandling hos Gistrup KST Fysioterapi, starter vi altid første behandling med en samtale, hvor jeg hører om din problemstilling efterfulgt af en behandling og behandlingsplan.

Al behandling foregår fuldt påklædt.

Massage

Har du spændte og ømme muskler? Så skal du vælge massage. FysioMassage er til dig der trænger til en dybdegående behandling af spændte og ømme muskler. Er det et mindre område, vil 30 min. være passende. Er det flere områder vil jeg råde til 60 min. behandling for at komme ordentligt i dybden.

Er du gravid og har du ømme og trætte muskler eller bare behov for lidt selvforkælelse, så kan du også få massage her. Jeg har en pude, hvor det er muligt at ligge på maven, men ellers er lejring på siden også muligt med støttende puder.

Firmaaftaler

Musearm

Ryg- og nakkesmerter

Dårlige arbejdsstillinger

Det er vigtigt at passe på sine medarbejdere. Et godt sted at starte er forebyggelse. Er skaden allerede sket, er det vigtigt med hurtig behandling, så i undgår længere sygemelding. Er du interesseret i at passe godt på dine medarbejdere, så kontakt mig, så vi sammen kan skræddersy den bedste løsning for jer.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de typisk stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på det du søgte, så send mig en mail, og jeg vil gøre mit bedste for at besvare fyldestgørende.

Nej. Hos Gistrup KST Fysioterapi slipper du for at skulle forbi lægen inden du bestiller tid til behandling. I nogle tilfælde kan det dog være en god ide at have lægen med indover, men da klinikken arbejder uden for ydernr. er en henvisning ikke nødvendigt.

Første konsultation er dyrere fordi der er sat ekstra tid af til samtale og undersøgelse, så vi er sikre på at igangsætte den rette behandling, så du hurtigst muligt kan få det bedre.

Da klinikken arbejder uden for den offentlige sygesikring, får du ingen tilskud herfra. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du dog stadig få tilskud til fysioterapi, men ikke massage og kranio-sakral terapi.

Hos mange forsikringsselskaber er det muligt at vælge klinikker uden tilskud fra den offentlige sygesikring. I nogle tilfælde vil noget af honoraret være egenbetaling. Kontakt altid dit forsikringsselskab inden du starter behandlingsforløb hos Gistrup KST Fysioterapi.

Mandag 10-16

Tirsdag 9-15

Onsdag 9-15

Torsdag 10-15

Fredag 9-16

Hvis du har behov for behandling uden for de angivne åbningstider, så kontakt mig, så finder vi en løsning. Henvendelser vil som udgangspunkt blive besvaret inden for de angivne åbningstider. Da jeg ikke tager telefonen, når jeg har klienter i klinikken, vil det oftest være nemmest at komme i kontakt med mig via sms til 31 31 18 28 eller mail info@gistrupkst.dk.

Se alle priserne her